Even voorstellen...

Wie zijn de gezichten achter Lepona en Eurocon Infra?

Harm

Lepona Hoveniers

Het is al weer een klein jaar geleden dat ik ben ingestapt als mede-organisator en recruiter van Lepona Hoveniers. Dit was na mijn opleiding als accountmanager niet direct mijn eerste stap naar samenwerking in het bedrijf. Maar omdat verkoop, communicatie en organiseren juist dat is waar mijn kwaliteiten liggen, en ik graag doelgericht werk, ervaar ik voldoening en plezier in het werk wat ik nu doe bij Lepona Hoveniers en Eurocon infra. Mijn taak is ook om te zorgen dat onze werknemers voldaan en tevreden zijn en iedere dag weer met een fijn gevoel de dag beginnen. Stabiliteit en balans vind ik hierbij dan ook erg belangrijk. Onze bedrijven hebben een gezonde ambitie waarbij we de mooie taak hebben; het bijdragen en maken van een gezonde leefomgeving.

Jorn

Lepona Hoveniers

Het is al meer dan 10 jaar geleden dat ik mezelf aansloot bij het bedrijf Lepona Tuinarrangeurs van mijn ouders. Als 18 jarige startte ik als leerling hovenier met als grootste passie iets moois creëren en het buitenleven naar binnen halen. Het buitenleven was me heilig en het samenvoegen van binnen en buiten daar lag mijn passie . Het gehele project van tekening tot het maken van een tuin maakt dit vak zo inspirerend. Omdat groen ondenkbaar verbonden is met het leven zijn ook bomen een belangrijke ader in ons vak . Hierdoor ben ik me nog extra gaan specialiseren in boomverzorging en zo zien wij ons bedrijf nog iedere dag met groot plezier groeien en bloeien en ben ik nu inmiddels de aanvoerder van Lepona Hoveniers. Samen met onze medewerkers stropen wij onze mouwen op voor een eerlijke en duurzame toekomst.

Wilco

EUROCON INFRA

Opgegroeid in een ondernemersfamilie daagt uit tot ondernemer. 11 jaar geleden begon ik mijn droom als zelfstandig ondernemer waar te maken. Het grotere werk binnen de infra, daar lag mijn ambitie. Met behulp van vrienden starte ik mijn eerste bestratingsbedrijf wat in 10 jaar is uitgegroeid tot een modern infra bedrijf dat gebruik maakt van de modernste technieken en alle certificeringen in eigen beheer heeft. Wij zetten ons in om creatief maatwerk te leveren voor onze opdrachtgevers denk hierbij aan wegenbouw, klimaat bestendige bestrating met natuurlijke waterafvoer, riolering of grondwerk. Een samenwerking met mijn broers van Lepona Hoveniers maakt ons concept compleet. Van grondwerkt tot het inrichten van een groene oase tot een fijne werkomgeving voor al onze medewerkers. Onze kracht bundelen met kennis, materialen, korte lijnen en persoonlijkheid.

Klaar om aan de
slag te gaan?

Ben je helemaal in je element als je buiten bent en kun je niet wachten om een nieuwe groene uitdaging aan te gaan met nieuwe collega’s en brengen planten en frisse lucht je tot deze uitdaging?

Open sollicitatie

We zullen binnen 1 werkdag contact met je opnemen. Mocht je vragen hebben kan je altijd mailen of bellen.