Solliciteren bij
Lepona Hoveniers en Eurocon Infra

Beginnen met een kopje koffie

Wij geloven in het belang van een persoonlijke kennismaking. Waarbij wij de tijd nemen om elkaar te leren kennen en te ontdekken of er een goede match is. Stap voor stap begeleiden wij je door ons sollicitatieproces, van het eerste informele gesprek tot het moment waarop je officieel deel uitmaakt van ons team.

Stap 1

Kennismaken met een kopje koffie

Stap 2

Sollicitatiegesprek

Stap 3

Arbeidsvoorwaarden
& contract

Stap 4

Welkom bij ons team

1 - Kennismaken

Bij Lepona Hoveniers en Eurocon Infra verwelkomen wij je graag voor een persoonlijke kennismaking, waarbij wij de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Ons sollicitatieproces begint met een uitnodiging voor een informeel gesprek, waarbij je van harte welkom bent om bij ons langs te komen. Wij ontvangen je graag in een ontspannen setting, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Tijdens dit gesprek krijg je de kans om meer te weten te komen over ons bedrijf, onze visie en onze werksfeer. En wij luisteren op onze beurt naar jouw verhaal, jouw ervaringen en jouw ambities. 

2 - Sollicitatiegesprek

Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap gezet en wij kijken ernaar uit je nog beter te leren kennen tijdens ons sollicitatiegesprek. Dit gesprek is een kans voor ons om dieper in te gaan op jouw ervaringen, vaardigheden en ambities, en om te zien hoe deze passen binnen ons team en onze organisatie. Want er zijn veel mogelijkheden bij ons. Wij moedigen je aan om verdere vragen te stellen en actief deel te nemen aan het gesprek, zodat je een nog beter beeld krijgt van wat het betekent om bij Lepona Hoveniers en Eurocon Infra te werken.

3 - Inkijk in de arbeidsvoorwaarden

Na een succesvol sollicitatiegesprek willen wij graag de volgende stap met je bespreken: jouw arbeidsvoorwaarden en het contract. Bij Lepona Hoveniers en Eurocon Infra streven wij ernaar om eerlijke en transparante arbeidsvoorwaarden te bespreken dat past bij jouw ervaring, vaardigheden en bijdrage aan ons team. Tijdens deze stap zullen wij verder kijken naar alle details van je arbeidsvoorwaarden doornemen, inclusief salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en eventuele andere relevante zaken zoals opleidingsmogelijkheden. Wij willen ervoor zorgen dat je volledig geïnformeerd bent en dat je precies weet wat je kunt verwachten wanneer je bij ons aan de slag gaat.

4 - Spetterend begin bij ons team

Welkom bij Lepona Hoveniers of Eurocon Infra! Je bent nu officieel onderdeel van ons team. Wij kijken ernaar uit om samen te werken aan onze projecten en doelen. Op je eerste werkdag zorgen we ervoor dat je je snel thuis voelt en introduceren wij je aan je nieuwe collega’s. Laten wij samen bouwen aan een je mooie carrière!

Klaar om aan de
slag te gaan?

Ben je er klaar voor om je groene vingers aardebruin te maken? Solliciteer direct op een vacature die bij je past.

Open sollicitatie

We zullen binnen 1 werkdag contact met je opnemen. Mocht je vragen hebben kan je altijd mailen of bellen.