Echt werk,
dat er toe doet

Heb jij het in je om groene dromen te realiseren voor onze klanten, dan zoeken we jou. Van klein groen tot aan groot werk.

Lepona Hoveniers

Tuincentrum en hovenier in Wijchen met een ruim assortiment en expertise in tuinaanleg en onderhoud van hoge kwaliteit. Wij zijn expert op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en adviseren en inspireren mensen dagelijks.

Eurocon Infra

Eurocon Infra verbindt. Met onze gedreven collega’s werken wij aan goede bereikbaarheid en leefbaarheid. Door onze expertise te verenigen met onze betrokkenheid, zetten wij ons in om creatief maatwerk te leveren voor onze opdrachtgevers.

Onze cultuur

Bij Lepona Hoveniers en Eurocon Infra staat een sterke en inclusieve bedrijfscultuur centraal. Wij zijn een hecht team van professionals die gedreven worden door een gedeelde passie voor groen, duurzaamheid en vooruitgang. In onze cultuur staan samenwerking, respect en open communicatie hoog in het vaandel. Wij moedigen een omgeving aan waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar stem te laten horen, ideeën te delen en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf. Bij Lepona Hoveniers en Eurocon Infra geloven wij dat diversiteit een kracht is en streven wij ernaar een inclusieve omgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.

Familiebedrijven

Als familiebedrijven geworteld in traditie en toewijding, ademt zowel Lepona Hoveniers als Eurocon Infra een sfeer van vertrouwen en betrokkenheid uit. Onze geschiedenis is doordrenkt van de waarden die wij hoog in het vaandel dragen: vakmanschap, betrouwbaarheid en een sterke band met onze medewerkers, klanten en partners. Als familiebedrijven begrijpen wij het belang van het koesteren van langdurige relaties en het opbouwen van een hechte gemeenschap waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Deze gemeenschap is de kern van wie wij zijn en hoe wij werken.

Lepona Hoveniers en Eurocon Infra in beeld

Open sollicitatie

We zullen binnen 1 werkdag contact met je opnemen. Mocht je vragen hebben kan je altijd mailen of bellen.